Utbildning för muskelskulptur – ett effektivt sätt att bilda

Vid slutet av processen att bygga muskelmassa, återvänder nästan varje praktikant hans uppmärksamhet mot utbildning som syftar till att förbättra kroppens utseende och uppnå tillräcklig separation av muskeln genom att minska överviktig och subkutan vatten borttagning onödig. Lämplig optimering av träningsprocessen kommer utan tvivel att bidra till att accelerera processen för att uppnå din drömfigur och som ett resultat av att uppnå det avsedda resultatet.

Välj ett mål!

Standardreduceringsplanen omfattar en period på två till tre månader. Under denna tid subtraherar vi gradvis kalorier och lägger till olika former av aerobic eller träning med hög intensitet. Hela processen kräver mycket självdisciplin och koncentration på det slutliga målet. Hur träna ”för skulptur”? Caloric deficit training är en av de svåraste, varför en viktig aspekt är den tankeväckande konstruktionen av en träningsplan. Att välja dina favoritövningar och rätt mängd regenerering gör det möjligt för oss att gå igenom denna tidsperiod i en atmosfär av koncentration och självförverkligande. Även de första symptomen på muskulär vaskulärisering möjliggör en betydande ökning av motivationen och driver hela reduktionsprocessen. Under den här tidsperioden är det särskilt bra att driva en träningsdagbok där vi regelbundet kommer att göra vår framsteg. Metoden med små steg kommer att uppnå det avsedda målet.

Övningar för skulptur – huvudantaganden

Effektiviteten av träning på skulpturen bestäms av närvaron av flera viktiga faktorer. Den viktigaste aspekten är att upprätthålla hög intensitet under hela träningen. Vi kan uppnå detta genom att minska tiden mellan övningar och serier. Det är också viktigt att behålla en träningsvolym eller en mild viktmanipulation, beroende på din styrka. I många människor under reduktionen minskar styrkan något. Detta är dock inte regeln. Det bör komma ihåg att kroppen inte arbetar i kalorisk komfort. Låt oss dock försöka hålla vikterna från att bygga muskelmassa så mycket som möjligt. Tack vare detta kommer vår kropp ständigt att få ett stimulans för tillväxt, vilket möjliggör optimala resultat över tiden.

Hur man tränar för en skulptur

Inklusive aerob eller anaerob träning i träningsplanen bränner effektivt subkutant fett. Det kommer att påskynda cellulär metabolism och tvinga kroppen att metabolisera snabbare. Mängden hjärtutbildning bör anpassas till den specifika perioden och nuvarande form. Den stora fördelen med denna form av träning är möjligheten till fri manipulation i träningsplanen. I det fall när vikten är på plats kan vi lägga till en eller två enheter och observera effekterna i spegeln och vikten. Om vi ​​emellertid känner oss trötta kan vi subtrahera en eller två enheter, samtidigt som vi räknar ner kalorierna från den dagliga efterfrågan.

Skydda dina muskler!

Reduktionsperioden är mycket svår för kroppen. Det är förknippat med uttorkning och minskat kalorierbjudande. Under denna period är det lättare att bli skadad eller överbelastad. För att skydda din kropp mot de negativa aspekterna av reduktion, bör man komma ihåg om tillräcklig proteinförsörjning – upp till 2,4 gram per kg kroppsvikt. Detta skyddar dina muskler mot kortisol och hjälper till att optimera alla anabola förändringar som sker i vår kropp. Förutom protein är det värt att ha en uppsättning vitaminer och mineraler, såsom:

  • D3 och K2-vitamin
  • magnesium
  • omega 3 eller tran
  • Betakaroten
  • kreatin

Processen med fettförbränning optimeras med hjälp av kost. Det borde vara grunden för att uppnå din drömform. Samtidigt som man håller på ett kaloriförlust är det värt att fokusera på produkter av hög kvalitet som tillsammans med ovannämnda tillskott kommer att bidra till att skydda din kropp mot katabolism. Under den här perioden, var noga med att välja lågförädlade produkter, rik på mikro- och makroelement, såväl som vitaminer.

Kulminationen av information

Utbildning för skulptur är ett av elementen i att bygga din drömfigur. Uppfattas på ett tankeväckande sätt, kommer det att underlätta passagen genom hela processen och därmed bli grunden för alla andra aktiviteter. Vi inbegriper framför allt kontrollen av kaloriunderskottet, manipulerar mängden hjärt och omsorg för kost och regenerering. Under denna period är det värt att inkludera produkter som förbättrar sömnkvaliteten, till exempel ZMA eller Gaba-500, för tillskott. Snabbare förnyelse idag är bättre träning i morgon. Kom ihåg att kontrollera din kropp under hela denna period, observera dem i vikt och i spegeln och använd sunt förnuft.